L'assemblea d'Ara Junts per Centelles - AM aprova la candidatura d'Alfons Giol a l'alcaldia

En l'assemblea celebrada el passat dilluns, Ara Junts per Centelles va decidir que Alfons Giol i Amich encapçali de nou la llista de la candidatura a l'Ajuntament de Centelles. El candidat va agrair el nomenament i la confiança, i també la dedicació de les persones que han estat treballant en la candidatura, tant els regidors i regidores com les nombroses persones que s'han implicat en les diverses comissions de treball al llarg d'aquests quatre anys. En especial va voler esmentar el paper de les dones, que en diversos casos han hagut de fer veritables esforços de conciliació familiar. L'assemblea també va agrair a l'Alfons el seu compromís renovat amb els valors i el projecte d'Ara Junts i el seu lideratge, i a ERC la generositat per obrir l'espai a tantes persones independents o provinents d'altres forces polítiques. 

Alfons Giol, de 62 anys, portaveu del grup municipal Ara Junts per Centelles - AM, és secretari d'ajuntament, actualment a Olost, i en aquests quatre anys ha afegit al seu bagatge personal, tècnic i polític, l'experiència com a regidor. Tot plegat, juntament amb un equip cada cop més ample i transversal, el converteixen en el candidat amb més opcions per liderar el canvi que Centelles necessita

El proper dia 3 de març al migdia es farà la presentació pública d'Alfons Giol com a candidat d'Ara Junts per Centelles - AM a l'alcaldia de Centelles.

 

 

Super User