Alfons Giol

Tinc 63 anys i sóc llicenciat en dret. Faig de secretari d'Ajuntament des de fa més de 30 anys. Per experiència, coneixement real i implicació en el teixit social de Centelles, Ara Junts és un conjunt de gent potent i amb futur, capaç de liderar l'Ajuntament en l'etapa post-Arisa que serà plena de reptes que caldrà afrontar amb consens. 

Carla Ferré

Sóc aquí per obrir portes i finestres, per definir els mecanismes necessaris d'una nova forma de governar on la prioritat sigui avançar cap a un Centelles més democràtic, més transparent i més participatiu. 

Miquel Àngel Alabart

Sóc mestre, psicopedagog, terapeuta i editor. Sóc regidor per Ara Junts i militant d'ERC. Treballo per un poble que faciliti la cura i les relacions entre les persones i amb l'entorn, que potenciï l'educació i la cultura i que vetlli per la igualtat d'oportunitats.

Dolors Morera

Vull ajudar a crear un poble de confiança; confiança en les persones, en les entitats, en els serveis, en l'entorn... i penso que cal un Ajuntament que ho faciliti. 

Margo Prims

Sóc mestra d'escola pública. També tinc formació en humanitats i psicoteràpia. Centelles podria tenir un projecte educatiu i cultural modèlic. Tenim els recursos, però els hem de coordinar. 

Arnau Casanovas

Des de petit he estat vinculat al poble amb les meves dues grans passions, l’esport i el teatre. M’he llicenciat en ciències de l’activitat física i l’esport i en interpretació de l’actor, per aconseguir fer de les meves dues aficions, un estil de vida.
Perquè crec que Centelles necessita un canvi, necessita reinventar-se, i per aconseguir que el poble faci una passa endavant.

Agnès Capera

Sóc psicòloga i treballo com a terapeuta, per la millora de les relacions humanes. Vaig entrar a Ara Junts perquè volia un poble sostenible i participatiu. Ara també hi sóc perquè puc ser jo mateixa i aprendre de tots i totes. Vinc de l'activisme en drets humans i socials. M'he posat al moviment polític quan he sigut mare, vull el millor poble possible. 

Josep Arisa

Des de fa un grapat d'anys, milito al Jovent Republicà i a ERC Centelles. Durant els últims quatre anys, a més, he participat activament en el projecte d'Ara Junts per Centelles. Tant en aquests espais com en làmbit professional he treballat temes com l'ocupació, l'habitatge o les polítiques de joventut. Crec que Ara Junts és una gran eina que tenim els centellenc per a canviar les coses, per millorar les nostres vides.

Rosa Puig

Tinc 34 anys i sóc ambientòloga tècnica en gestió de residus. M'interessen especialment els temes sobre la conservació de la terra i el medi ambient. Estic implicada en la candidatura d'Ara Junts perquè sorgeix d'una assemblea amb persones d'àmbits molt variats, amb propostes pel bé comú i ganes d'unir esforços. 

Jordi Serra

Tinc 44 anys i sóc pagès. Des de que vaig tenir els meus fills he estat vinculat a associacions i entitats dedicades a l'ensenyament, lleure i cultura. Ara Junts m'ha donat la oportunitat de poder treballar en l'àmbit municipal i em sento molt còmode. Tenim un entorn privilegiat, hem d'intentar protegir-lo entre tots. 

Dolors Vila

Fa 38 anys que sóc mestra, 23 a Centelles. M'agrada guiar infants i joves en el seu aprenentatge prioritzant el seu desenvolupament emocional. El benestar de les persones i el seu entorn és una de les meves prioritats, per això em sento identificada amb Ara Junts per Centelles i il·lusionada amb el nostre projecte per al poble.

Marc Llorens

Tinc 21 anys i estudio Comerç Internacional a Barcelona. Tota la vida he viscut a Centelles, un poble que m'estimo i del qual n'estic orgullós. Sóc militant de les Juventuts d'Esquerra Republicana i penso que els joves ens hem d'implicar més per donar aquest impuls que falta a Centelles

Imma Moragas

Sóc una persona que tant professional com personalment vinc del món dels serveis socials i també de l'associacionisme per a la millora de la qualitat de vida de les persones. Crec que podem fer un món millor per a tothom.